Siirry suoraan sisältöön

Lainaa heti tilille - jopa 70000€

5/5
Arvosana 4.7
Perustuu 24 arvosteluun

Lainakaruselli - Hae lainaa heti tilillesi

Näin palvelu toimii
Hae nyt, ilman sitoutumista
Lähetä vain yksi hakemus. Se kestää vain muutaman minuutin. Saat useita tarjouksia nopeasti.
Vertaile lainatarjouksia
Ensimmäiset tarjoukset saat heti. Voit vertailla tarjouksia helposti keskenään.
Valitse mieleisin tarjous
Voit valita parhaimman tarjouksen kätevästi.
Tarjoukset eivät sido ottamaan lainaa ja Lainakaruselli palvelun käyttö on ilmaista.

Miten lainaa haetaan heti tilille?

Onko sinulla kiire saada rahaa ja haluat saada edullista lainaa netistä? Pankkilaina on yleensä heti kättelyssä poissuljettu vaihtoehto, sillä heillä on omat prosessinsa. Tämä johtaa siihen, että pankista lainan saaminen voi kestää jopa useamman päivän. Jos tarvitset rahat tilille vuorokauden kuluessa, on parhaimmat vaihtoehdot ottaa pikavippi tai kulutusluotto. Palvelumme avulla voit helposti kilpailuttaa lainat ja löytää omaan tarpeeseesi sopivan lainan mahdollisimman edullisesti. Autamme tavoittamaan luotonantajat heti ja voit saada lainaa heti tilille muutamassa minuutissa.

Näin haet lainaa heti Lainakarusellista

Mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa?

Aivan ensimmäisenä lainanhakeminen pitää aloittaa tarpeen tunnistamisella. On olemassa useita tilanteita, joissa tarvitaan lainaa, mutta nämä tarpeet ja niiden suuruudet vaihtelevat runsaasti. Tyypillisiä lainakohteita ovat esimerkiksi kodinkoneet, remontti, auto, matkustelu tai ajoneuvot. Pohdi aina tarkasti mihin haet lainaa.

Kuinka suurta lainaa tarvitset?

Lainakaruselli auttaa hakemaan kulutusluottoa tai muuta lainaa aina 70 000 euroon asti. Tarvittava lainan määrä vaihtelee käyttökohteen mukaan. Lainan määrä luonnollisesti vaikuttaa kokonaiskustannuksiin, jonka takia tarvittava laina kannattaa laskea hyvissä ajoin etukäteen.

Mikä laina tyyppi sopii sinulle?

Lainatyypin valitseminen on tärkeää. Ensinnäkin erilainatuotteiden käyttäminen vaihtelee ominaisuuksien mukaan. Muutamia esimerkkejä muun muassa kulutusluotto vs joustoluotto vs autolaina vs lomalaina ja niin edelleen. Lainatyyppi määräytyy usein tarpeen mukaan – esimerkiksi joustoluotot ovat joustavia lainoja ja kulutusluotot ovat kertaluonteisia yhdellä kertaa tilille maksettavia lainoja. Joustoluotto sopii remonttiin ja matkusteluun, kun taas kulutusluotot esimerkiksi autoon ja veneeseen.

Valitse laina-aika 1 – 15 vuoden väliltä

Laina-aika määräytyy yleensä lainan suuruuden mukaan, poikkeuksia ovat joustoluotot, joissa takaisinmaksuaika joustaa. Lainasumma kannattaa maksaa mahdollisimman nopealla aikataululla takaisin, jos haluaa saada lainasta mahdollisimman halvan. Vaihtoehtoisesti lainaa voi hakea myös pitkällä maksuajalla, jolloin pystyt helposti lyhentämään sitä oman maksukyvyn mukaan. Voit käyttää laina-ajan suunnitteluun sivuiltamme löytyvää lainalaskuria.

Lainakaruselli auttaa löytämään parhaat lainat

Teemme kaikkemme auttaaksemme sinua löytämään parhaat lainavaihtoehdot nopeasti ja helposti. Voit käyttää lainasuunnittelussa apuna sivuiltamme löytyvää laskuria, joka näyttää sinulle suuntaa antavan arvion mahdollisista tulevista lyhennyksistä. Suhteuta laskurin ilmoittama tulos omaan tulotasoosi ja mieti tarkkaan, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin tulevaisuudessa. Kun tiedät suurin piirtein minkälaista lainaa olet hakemassa voit siirtyä täyttämään varsinaisen kilpailutus -lomakkeen.

Nopeimmat lainat ovat pikavippejä ja kulutusluottoja

Sivun alussa mainitsimme, että nopeimmin tilille maksettavia lainoja ovat perinteiset pikavipit ja kulutusluotot. Koska artikkeli koskee nopeita lainoja, käydään hieman tarkemmin läpi mistä näissä lainatuotteissa oikein on kyse.

Pikavippi

Pikavipeillä on monia hyviä puolia. Pikavippi on mahdollista saada tilille hyvin nopeasti monelta luotonantajalta ja parhaimmillaan se onkin tililläsi jo 15 minuutin kuluttua lainan hakemisesta.

Pikavippien suosio perustuu siihen, että ne ovat ainoita lainatuotteita, joita voidaan myöntää alle 500 euron lainasummille. Jos sinulla on äkillinen rahantarve, pikavippi voi usein toimia ”hätälainana”.

Pikavipin voi maksaa takaisin lyhyessä ajassa, jos haluaa nopeasti lainasta eroon. Usein puhutaankin palkkapäivälainoista, koska vipit on tarkoitus maksaa takaisin noin kuukauden kuluessa.

Aikanaan oli mahdollista saada pikavippi ilman kuluja, korkojen muutosten myötä ilmaisia lainoja uusille asiakkaille ei ole tarjoilla enää yhdessäkään lainapalvelussa.

Pikavippien korot ovat kuitenkin suurempia kuin kulutusluotoissa, jolloin maksat aina suhteellisesti enemmän. Vastapainoksi kuukausierät ovat erittäin pieniä ja voit tarvittaessa hakea joustoa maksusuunnitelmaan. Eikä pikavippien suhteen tarvitse enää pelätä korkoja, koska laki on muuttunut ankaraksi pienlainoja kohtaan.

Kulutusluotto

Kulutusluotot ovat suosituimpia lainatuotteita suomessa. Kulutusluotot ovat suuruudeltaan jopa 70 000 euron suuruisia ja takaisinmaksuajat ovat keskimäärin noin 7 – 9 vuotta. Halutessaan kulutusluotolle voi ottaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan, joka voi olla järkevää jos laina on suuri.

Kulutusluotto sopii erinomaisesti suurempiin hankintoihin kuten autoon, veneeseen tai mökkiin. Monet saattavat jopa käyttää kulutusluottoja asuntolainojen rahallisena vakuutena.

Kulutusluottoa voi maksaa joustavasti takaisin ja maksusuunnitelman saa itse tehdä oman näköiseksi. Halutessaan kulutusluottoa voi maksaa takaisin myös nopeammalla aikataululla, jos se on mahdollista.

Monet kotitaloudet tarvitsevat jossain kohtaa elämässään suurempaa lainaa, jonka vuoksi on erittäin suositeltavaa, että vaihtoehdot kilpailutetaan huolellisesti ja me olemme siinä auttamassa, ilmaiseksi.

Huonona puolena kulutusluotoissa voidaan pitää sitä, että ne eivät yleensä ole alle 500 euron lainoja. Monille myös pitkä laina-aika tuo epävarmuutta, koska lainakustannukset voivat nousta erittäin korkeiksi, jos korkoja ei ole kilpailutettu.

Pieni ja suuri laina heti tilille Lainakarusellista

Sopivan lainasumman valitseminen on erittäin tärkeää, sillä se tulee vaikuttamaan lainakustannuksiin sekä todennäköisyyteesi saada hyvä lainatarjous. Joten, pieni tai suuri laina – me pyrimme aina löytämään sinulle parhaat vaihtoehdot. 

Käyttämällä palveluamme, toimitamme hakemuksesi eteenpäin yli 25 pankille ja rahalaitokselle, jotka voivat tehdä sinulle lainatarjouksen juuri pyytämälläsi lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Katsotaan minkälaisia lainatarjouksia asiakkaamme ovat valinneet.

Pieni laina heti tilille

Pienten lainojen kohdalla helpoin valinta on pikavippi tai joustoluotto, etenkin jos lainan suuruus jää alle 500 euron. Monet hakevat pikavippejä esimerkiksi akuuttiin rahantarpeeseen, kuten siihen, että ruoka on loppu ja rahaa pitäisi saada.

Pienten lainojen piikkiin menee myös noin 500 euron tai 1000 euron suuruiset lomalainat, jotka antavat piristystä arkeen. Tämän suuruiset lainat menevät näppärästi myös kodinkoneisiin tai pienempään remonttiin. Kuitenkin yli 500 euron lainojen suhteen voi olla järkevää harkita myös joustoluottoa aina 2000 euroon asti, koska voit tarvittaessa nostaa luottotililtä rahaa käyttötilillesi aina tarpeen mukaan.

1000 – 5000 euron lainoissa kulutusluotto voi olla jo järkevä ratkaisu. Tämä johtuu siitä, että kulutusluottojen korot ja lainanhoitopalkkiot ovat lähes poikkeuksetta pienemmät kuin pikavipeissä tai joustoluotoissa. Voit myös näppärästi valita pidemmän laina-ajan, jos tarve sellaista vaatii.

Suuri laina heti tilille

Suurten lainojen kohdalla kilpailutuksen tärkeys korostuu. Saat useita lainatarjouksia pyytämällesi summalle ja voit verrata niitä keskenään. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä tarjouksia, joka tarkoittaa, että ne voidaan maksaa tilillesi heti kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Muistutukseksi vielä, et voi vahingossa nostaa lainaa tilillesi vaan se pitää erikseen vahvistaa.

Lainakarusellin avulla haet lainaa heti netistä

Lainan hakeminen netistä heti on helppoa, mutta sopivan lainatarjouksen valitseminen ei ole. Suomessa eri luotontarjoajien määrä on verrattain suuri, jonka takia yksinäisen kuluttajan on vaikea saada selkeä kuva tarjoilla olevista lainoista, jos hän päättää hakea lainaa yksin.

Me suosittelemme aina valitsemaan luotettavan kilpailuttajan, jonka avulla tavoitat suuren osan Suomessa toimivista rahoituslaitoksista ja saat pyydettyä heiltä tarjoukset, jotka eivät sido. Näin pysty näppärästi vertailemaan eri lainatarjouksia keskenään ja valitsemaan parhaimman mahdollisen lainan. 

Palvelussamme on mukana vain luvanvaraisia, turvallisia ja luotettavia rahoituslaitoksia ja pankkeja, jonka takia sinun ei tarvitse enää etsiä lainoja verkon hämärämmiltä sivustoilta.

Lainaa heti ilman ylimääräisiä kuluja

Tässä osiossa perehdymme siihen, miten voi olla mahdollista, että toiset luotonantajat ovat valmiita maksamaan lainarahat heti tilille ja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Monet pienemmät ja yksityiset luotonantajat pyrkivät hyötymään kuluttajien kiireellisestä lainantarpeesta, jolloin he eivät yleensä huomioi pienen koron lisäksi perittäviä muita lainaan liittyviä kustannuksia, joiden myötä todellinen vuosikorko voi nousta melko korkeaksikin.

Käyttämällä palveluamme vältyt tältä sudenkuopalta, joihin suurin osa nopeaa lainaa etsivistä sortuu. Älä siis hae lainaa liian hätiköidysti vaan käytä palvelumme kaltaista kilpailuttajaa lainan hakemisen tukena. Saat lainan yhtä nopeasti tilillesi, mutta varmistat ettet koskaan maksa liikaa lainakuluja.

Miten nopeutan lainapäätöstä

Lainapäätöksen tekemistä voi pyrkiä nopeuttamaan itse. Kuitenkin palvelumme avulla haet lainan vain muutamassa minuutissa, jonka takia hakiessasi lainaa meiltä varmistat saavasi sen heti kuin mahdollista.

Muita keinoja tavallisesti lainan hakemisen nopeuttamiseksi on lainan hakeminen palvelun aukioloaikoina, sekä se, että käytät tunnettua lainapalvelua jolla on pitkä historia lainojen nopeassa maksussa. Jos tuntuu siltä, että suurempien lainojen kohdalla lainapäätöksen saamisessa kestää, kokeile hakea hieman pienempää lainaa ensin.

Mikä lainan hakemisessa kestää?

Tänä päivänä lainan hakeminen netistä on todella nopeaa, jos verrataan vielä muutaman vuoden taakse. Yksityiset pankit ja kilpailuttajat pystyvät tarjoamaan lainan heti hakemuksen jälkeen, mutta vastaavasti pankit eivät pysty edelleenkään tekemään nopeita lainatarjouksia asiakkailleen.

Tämä johtuu siitä, että yksityiset rahoituslaitokset ovat valmiita ottamaan suuremman riskin lainanhakijan suhteen kuin pankit, sillä ne eivät vaadi vakuuksia lainoilleen. Tämäkään ei ole ainoa syy hitaaseen lainan maksuun, vaan perinteisillä pankeilla yksinkertaisesti kestää käsitellä lainahakemukset monen mielestä liian kauan.

Myös epäselvemmissä tapauksissa lainapäätöksen saaminen voi kestää. Esimerkiksi, jos lainanhakijan tulot ovat varsin niukat ja työsuhde ei ole kestänyt pitkään tai vastaavasti, jos lainaajalla on maksuhäiriömerkintä eivät pankit ja rahalaitokset saa lain mukaan myöntää lainaa ilman luottotietoja.

Nykyään onneksi teknologian kehittyessä monet tavalliset päätöksentekovaiheet on mahdollista ohittaa, kun koneet astuvat apuun ja saadaan tehtyä nopeasti riittävän kattava kartoitus asiakkaan maksukyvystä.

Lainaa heti -esimerkki, mitä kuluja lainaan tulee?

Kuten aikaisemmin mainitsimme, monet luotonantajat eivät peri lainkaan ylimääräisiä kustannuksia siitä, että lainat maksetaan heti asiakkaan tilille. Tämä on jopa monen modernin luotonantajan arvolupaus, että rahaa tarjotaan silloin kun sille on suurin tarve. Jos sinulla on tarve saada lainaa heti voit näppärästi kokeilla sivuiltamme löytyvää lainalaskuria, joka näyttää suuntaa antavan arvion lainan kokonaiskustannuksille. Pystyt samalla näppärästi sovittelemaan kuukausittaisia lyhennyksiä siten, ettet joudu luopumaan mistään sinulle tärkeästä.

Muistutuksena vielä ennen artikkelin lopettelemista: jos sinulla on useita lainoja tai ylimääräisiä osamaksuja, voit vaihtaa ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi hakemalla yhden suuremman yhdistelylainan, jolla maksat takaisin aikaisemmat pienet lainasi. Tällä tavalla voit säästää jopa tuhansia euroja lainakuluissa ja samalla vähennät stressiä, joka syntyy, kun lainoja pitää maksella eri paikkoihin joka kuukausi.